Thomas van Luyn, bekend van o.a. Cojones - Bunker Theaterzaken
DELEN

Thomas van Luyn

Dagvoorzitter

Voor een authentieke, creatieve en inhoudelijk kritische programmaleiding.

Muzikale hoogstandjes

Een treffend lied op maat of een swingend (mini-)concert met een persoonlijke noot.

Live Column

Het ter plekke vastleggen van indrukken in een rake voordracht.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Thomas

“Thomas van Luyn is geniaal. Een muzikale kameleon, met een perfect gevoel voor timing en taal, een scherp oog voor absurditeiten en een mooie theatrale mimiek.”

Thomas van Luyn, de helft van Mike & Thomas, weet als geen ander wat banaal is bijzonder te maken. En omgekeerd.

Thomas is een charmante, clowneske, muzikale taalkunstenaar met een voorliefde voor glamour en stijl en bewezen uitmuntende presentatiekwaliteiten. Thomas vindt het leuk om naast TV en theater betrokken te zijn bij kunst, cultuur, mode: de mooie dingen van het leven. Hij houdt ervan dingen cachet en allure te geven. Dat kan door presentatie, dagvoorzitterschap of een ander gelegenheidsoptreden. Natuurlijk is Thomas ook samen met Mike te boeken. Het duo blijft samen erg leuk en is bovendien bijzonder bedreven in het schrijven van odes, sketches en liederen op maat.


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

 

Stuur ons een aanvraag >> 

AANVRAGEN

'Ik hou van het gevoel wanneer het licht dooft en het geroezemoes verstomt, dat je dan wel moet, dat je er niet onderuit kunt'

Thomas van Luyn -