Bunker Theaterzaken zakelijk: dagvoorzitter-column-speech-presentator
DELEN

Boekingen

Humor motiveert, ontspant, prikkelt, helpt grenzen verleggen, relativeert, opent ogen.


Hoe divers ook in hun voorkomen, stijl en onderwerpskeuze, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Of ze nu op het toneel staan, meewerken aan radio en televisie of een column schrijven: authenticiteit en vakmanschap staan voorop bij onze cabaretiers. En mits een verzoek raakt aan wat hen drijft, verwant is aan hun eigen interesses, vinden de meesten van hen het leuk om uitgedaagd te worden. Met andere woorden: onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden.

Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: prikkelend, schurend, origineel en to-the-point. Hoe wij dat allemaal weten? Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op. Daar houden wij in alles rekening mee.

En wij, wij denken graag met je mee.

Wat kun je onze artiesten vragen?

Dat is voor elke artiest net even anders. Bezoek de boekingspagina van de artiest voor inspiratie en mogelijkheden.

Of misschien had je iemand anders in gedachten? Mail ons voor de mogelijkheden!