Bunker theaterzaken, impresariaat van cabaretartiesten en theatermakers.
DELEN

Over Bunker

Bunker Theaterzaken is een zeer betrokken en actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Onze cabaretiers zijn uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met een verhaal.

Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector en de rol van de media daarin, begeleiden we onze artiesten op zakelijk en artistiek vlak. Binnen en buiten de theaterwereld. Daarnaast is Bunker tv-producent van theaterregistraties en eigen tv-programma’s.

BNNVARA Leids Cabaret Festival

Naast onze impresariaat-werkzaamheden, organiseren we ieder jaar het BNNVARA Leids Cabaret Festival. Hier krijgt jong cabarettalent een opstap richting een groter publiek en wellicht een professionele theatercarrière. We zijn voortgekomen uit ‘het Leids’, en blijven liefhebbers.

We vallen op theater, waarbij er voor de maker zelf ook iets op het spel staat en dat niet alleen vanuit het effect op de zaal is gemaakt.

 

Medewerkers

Helga Voets

directeur

Geert Vriend

uitvoerend producent / boekingen / Leids Cabaret Festival

Marleen Bouma

financiële administratie

Geertje Verberkt

prijs- en contractzaken / Leids Cabaret Festival / Cabarestafette / automatisering

Vacatures

Hieronder vind je onze huidige vacature(s).

Ook open sollicitaties zijn welkom! Stuur gerust een mail naar info@bunkertheaterzaken.nl
Wie weet valt er een match te maken.

Bureaumedewerker (24-36 uur per week)

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen van gasten, beantwoorden van de telefoon, maken van afspraken, verzorgen van correspondentie. Je biedt ondersteuning bij onze theaterproducties en bent flexibel in het oppakken van overige secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

De ingangsdatum is flexibel (mei-augustus 2021) en in overleg met jou.

Je bent:

  • Dienstverlenend, zorgvuldig en servicegericht
  • Flexibel en oplossingsgericht
  • Collegiaal
  • Bij voorkeur woonachtig in Amsterdam

Je hebt:

  • Een opleiding op tenminste mbo-niveau
  • Kennis en ervaring in digitale office werkzaamheden, projectregistratie en administratie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van het Nederlands in woord en geschrift

Solliciteer:

Kom gerust een keer langs voor een kop koffie als dit je wat lijkt.
We horen graag van je!

Klik hier om te solliciteren.

Bereikbaarheid

Bunker Theaterzaken zit in Amsterdam-Noord, in een prachtig Amsterdamse School-stijl gebouw http://www.zonnehuis-amsterdam.nl/

ADRES:

Zonneplein 30a
1033 EK Amsterdam
020 – 4899899

Achtergrond

Bunker Theaterzaken is de voortzetting van Harry Kies Theaterproducties. Harry Kies Theaterproducties is voortgekomen uit het Leids Cabaret Festival.

Voor de theatermakers die wij vertegenwoordigen behartigen wij de zakelijke en artistieke belangen. We zijn de organisator, verkopen de voorstellingen en onderhouden goede relaties met alle theaters en media in Nederland. Daarnaast produceren wij televisieregistraties van deze voorstellingen, produceren we soms eigen satirische tv-programma en bestieren wij sinds jaar en dag het BNNVara Leids Cabaret Festival.

Sinds 1978 zoeken we met de intentie niet te vinden.

Bunker Theaterzaken is vernoemd naar het boek Dreams from Bunker Hill van John Fante. Het verhaal van Arturo Bandini die in Los Angeles woont, waar hij korte verhalen schrijft en worstelt met zijn carrière. Door te gaan werken voor Hollywood studio’s gaat het hem economisch voor de wind. Deze economische vooruitgang is de oorzaak dat hij zijn inspiratie, literaire integriteit en motivatie verliest. Uiteindelijk ontvlucht Bandini de oppervlakkige wereld van Hollywood.