Bunker theaterzaken, impresariaat van cabaretartiesten en theatermakers.
DELEN

Over Bunker

Bunker Theaterzaken is een zeer betrokken en actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Onze cabaretiers zijn uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met een verhaal.

Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector, en de rol van de media daarin, begeleiden we hen op zakelijk en artistiek vlak. Tevens is Bunker tv-producent van theaterregistraties en eigen tv-programma’s, waaronder het satirische COJONES.

Cabarettalent

Naast onze impresariaat-werkzaamheden, organiseren we ieder jaar het landelijk goed aangeschreven BNNVARA Leids Cabaret Festival. Hier krijgt jong cabarettalent een opstap richting een groter publiek en wellicht een professionele theatercarrière.

We vallen op theater, waarbij er voor de maker zelf ook iets op het spel staat, dat niet enkel vanuit het effect op de zaal is gemaakt.

 

Medewerkers

We werken in een klein maar hecht team van zelfstandige mensen. Geen vergadertypes. Niet lullen maar poetsen.

Helga Voets

Directeur

Marleen Bouma

financiele administratie

Jolanda Mangert

financiële administratie

Geert Vriend

uitvoerend producent / Leids Cabaret Festival

Bodil van der Lee

uitvoerend producent / commerciële boekingen

Paulien Everts

marketing & online media

Geertje Verberkt

prijs- en contractzaken / Cabarestafette

Marlijn Kok

marketing & publiciteit

Lieke van den Boogaard

marketing & publiciteit

Shayra Martin

marketing & publiciteit

Rosa Scharloo

bureaumanager / Leids Cabaret Festival

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures

Wil je toch graag solliciteren? stuur dan een open sollicitatie naar info@bunkertheaterzaken.nl

Bereikbaarheid

Bunker Theaterzaken zit in Studio oh3 – een verzamelplaats voor creatief talent in Amsterdam Nieuw-West met (inter)nationaal gerenommeerde kunstenaars en creatieve gebruikers, die zich onder andere bezighouden met dans, fotografie, en design. Op de begane grond zit koffie & broodjeszaak Casa Sofia.

Ingang Bunker

Voor de ingang van Bunker Theaterzaken loop je, als je kijkt naar Casa Sofia, rechts om het pand.

Daar zie je een groen hek, met aan de rechterkant een kastje met de bel van Bunker Theaterzaken. Via de intercom laten we je weten dat we eraan komen om de deur open te maken. Geen gehoor? Dan kan het zijn dat onze bel stuk is. In dat geval kun je bellen naar 020-4899899, wij komen dan meteen naar beneden

Achtergrond

Bunker Theaterzaken is de voortzetting van Harry Kies Theaterproducties. Harry Kies theaterproducties is voortgekomen uit het Leids Cabaret Festival.

Voor de theatermakers die wij vertegenwoordigen behartigen wij de zakelijke en artistieke belangen. We zijn de organisator, verkopen de voorstellingen en onderhouden goede relaties met alle theaters en media in Nederland. Daarnaast produceren wij televisieregistraties van deze voorstellingen, produceren we het eigen satirische tv-programma Cojones en bestieren wij sinds jaar en dag het Vara Leids Cabaret Festival.

Sinds 1978 zoeken we met de intentie niet te vinden.

Bunker Theaterzaken is vernoemd naar het boek Dreams from Bunker Hill van John Fante. Het verhaal van Arturo Bandini die in Los Angeles woont, waar hij korte verhalen schrijft en worstelt met zijn carrière. Door te gaan werken voor Hollywood studio’s gaat het hem economisch voor de wind. Deze economische vooruitgang is de oorzaak dat hij zijn inspiratie, literaire integriteit en motivatie verliest.

Uiteindelijk ontvlucht Bandini de oppervlakkige wereld van Hollywood.