Bunker theaterzaken, impresariaat van cabaretartiesten en theatermakers.
DELEN

Over Bunker

Bunker Theaterzaken is een zeer betrokken en actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Onze cabaretiers zijn uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met een verhaal.

Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector en de rol van de media daarin, begeleiden we onze artiesten op zakelijk en artistiek vlak. Daarnaast is Bunker tv-producent van theaterregistraties en eigen tv-programma’s, waaronder het satirische Cojones (2014-2016).

BNNVARA Leids Cabaret Festival

Naast onze impresariaat-werkzaamheden, organiseren we ieder jaar het BNNVARA Leids Cabaret Festival. Hier krijgt jong cabarettalent een opstap richting een groter publiek en wellicht een professionele theatercarrière.

We vallen op theater, waarbij er voor de maker zelf ook iets op het spel staat en dat niet alleen vanuit het effect op de zaal is gemaakt.

 

Medewerkers

Helga Voets

directie

Geert Vriend

uitvoerend producent / boekingen / Leids Cabaret Festival

Marleen Bouma

financiële administratie

Geertje Verberkt

prijs- en contractzaken / Leids Cabaret Festival / Cabarestafette

Jolanda Mangert

financiële administratie

Anouk van Sprundel

productie

Marjolein Klare

marketing en publiciteit

Vacatures

Er zijn op dit moment geen actuele vacatures bij Bunker Theaterzaken.

Bereikbaarheid

Bunker Theaterzaken kan je vinden op een te gekke plek in Amsterdam-Noord, in een prachtig Amsterdamse School-stijl gebouw mèt twee theaterzalen http://www.zonnehuis-amsterdam.nl/

ADRES:

Zonneplein 30a
1033 EK Amsterdam
020 – 4899899

Achtergrond

Bunker Theaterzaken is de voortzetting van Harry Kies Theaterproducties. Harry Kies theaterproducties is voortgekomen uit het Leids Cabaret Festival.

Voor de theatermakers die wij vertegenwoordigen behartigen wij de zakelijke en artistieke belangen. We zijn de organisator, verkopen de voorstellingen en onderhouden goede relaties met alle theaters en media in Nederland. Daarnaast produceren wij televisieregistraties van deze voorstellingen, produceren we het eigen satirische tv-programma Cojones en bestieren wij sinds jaar en dag het Vara Leids Cabaret Festival.

Sinds 1978 zoeken we met de intentie niet te vinden.

Bunker Theaterzaken is vernoemd naar het boek Dreams from Bunker Hill van John Fante. Het verhaal van Arturo Bandini die in Los Angeles woont, waar hij korte verhalen schrijft en worstelt met zijn carrière. Door te gaan werken voor Hollywood studio’s gaat het hem economisch voor de wind. Deze economische vooruitgang is de oorzaak dat hij zijn inspiratie, literaire integriteit en motivatie verliest. Uiteindelijk ontvlucht Bandini de oppervlakkige wereld van Hollywood.