Bunker theaterzaken, impresariaat van cabaretartiesten en theatermakers.
DELEN

Over Bunker

Bunker Theaterzaken is een zeer betrokken en actief impresariaat op het gebied van cabaret & autonome theatermakers. Onze cabaretiers zijn uitgesproken, authentieke en sterke persoonlijkheden met een verhaal.

Vanuit een sterke visie op het cabaret, op de theatersector en de rol van de media daarin, begeleiden we onze artiesten op zakelijk en artistiek vlak. Daarnaast is Bunker tv-producent van theaterregistraties en eigen tv-programma’s, waaronder het satirische Cojones (2014-2016).

BNNVARA Leids Cabaret Festival

Naast onze impresariaat-werkzaamheden, organiseren we ieder jaar het BNNVARA Leids Cabaret Festival. Hier krijgt jong cabarettalent een opstap richting een groter publiek en wellicht een professionele theatercarrière.

We vallen op theater, waarbij er voor de maker zelf ook iets op het spel staat en dat niet alleen vanuit het effect op de zaal is gemaakt.

 

>

Medewerkers

Helga Voets

directie

Geert Vriend

uitvoerend producent / boekingen / Leids Cabaret Festival

Marleen Bouma

financiële administratie

Jolanda Mangert

financiële administratie

Geertje Verberkt

prijs- en contractzaken / Cabarestafette

Rosa Scharloo

bureaumanager / Leids Cabaret Festival/ commerciële boekingen

Anouk van Sprundel

productie

Sandra Hoitinga

boekingen en publiciteit

Marjolein Klare

marketing en publiciteit

Vacatures

Communicatie stagiair(e) gezocht!

Hbo-stagiair(e) vanaf 1 september 2019 t/m februari 2020 (24-32 uur)

Communicatie stagiair(e) gezocht!

Wil jij onderzoeken of werken in de theaterwereld iets voor je is? En ben je opzoek naar een afwisselende stageplaats waar je veel leert en achter de schermen volledig meedraait? Dan hebben wij een interessante stageplaats voor jou!

Tijdens jouw stage zal je o.a. meewerken op de afdeling marketing -en publiciteit maar zal je ook voor het Leids Cabaret Festival (LCF) aan de slag gaan. Op die manier leer je het meest!

Een greep uit de werkzaamheden;

  • organisatie en ondersteuning rondom de twee auditiedagen & workshopweekend van het LCF (zie www.leidscabaretfestival.nl voor meer info)
  • ondersteuning bij de algehele organisatie van het LCF
  • het schrijven van nieuwsberichten voor Bunker en/of het LCF
  • het schrijven van berichten op facebook&Instagram voor Bunker en/of LCF
  • verwerken van verkoopstanden
  • beeldbewerking (Photoshop, Canva)

Marketing/communicatie én het Leids Cabaret Festival zijn de belangrijkste onderdelen van jouw stage, maar we staan er natuurlijk altijd voor open om samen met jou te kijken wat je nog meer zou willen leren.

Wat wij graag zien is enthousiasme voor cabaret/theater/podiumkunsten en een relevante opleiding in de richting van communicatie, eventmanagement, CMV, marketing etc.

Wij hebben vanaf september 2019 plaats voor één stagiair(e). Ons kantoor zit in Amsterdam-Noord.
Al met al een afwisselende stage, binnen een gezellig en klein team.

Zie jij een uitdaging in een plek met veel dynamiek en woon je in Amsterdam e.o.? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet.

Werktijden:
24-32 uur per week
Stagevergoeding bedraagt €300,- per maand

Reacties:
Heb je interesse in deze stage? Stuur een mail met CV aan geertje@bunkertheaterzaken.nl
Meer informatie nodig? bel naar 020-4899899 en vraag naar Geertje.


Bereikbaarheid

Vanaf 5 juni 2019 zit Bunker Theaterzaken op een te gekke nieuwe plek in Amsterdam-Noord, in een prachtig Amsterdamse School-stijl gebouw mèt twee theaterzalen http://www.zonnehuis-amsterdam.nl/

NIEUW ADRES PER 5 JUNI 2019:

Zonneplein 30a
1033 EK Amsterdam
020 – 4899899

Achtergrond

Bunker Theaterzaken is de voortzetting van Harry Kies Theaterproducties. Harry Kies theaterproducties is voortgekomen uit het Leids Cabaret Festival.

Voor de theatermakers die wij vertegenwoordigen behartigen wij de zakelijke en artistieke belangen. We zijn de organisator, verkopen de voorstellingen en onderhouden goede relaties met alle theaters en media in Nederland. Daarnaast produceren wij televisieregistraties van deze voorstellingen, produceren we het eigen satirische tv-programma Cojones en bestieren wij sinds jaar en dag het Vara Leids Cabaret Festival.

Sinds 1978 zoeken we met de intentie niet te vinden.

Bunker Theaterzaken is vernoemd naar het boek Dreams from Bunker Hill van John Fante. Het verhaal van Arturo Bandini die in Los Angeles woont, waar hij korte verhalen schrijft en worstelt met zijn carrière. Door te gaan werken voor Hollywood studio’s gaat het hem economisch voor de wind. Deze economische vooruitgang is de oorzaak dat hij zijn inspiratie, literaire integriteit en motivatie verliest. Uiteindelijk ontvlucht Bandini de oppervlakkige wereld van Hollywood.