Bunker Theaterzaken: Informatie voor theaters en pers
DELEN

Theaters & Pers

 

Voorstellingsinformatie & foto’s

theater-pers_info-foto

Seizoen januari – juni 2021

Alle brochureteksten en foto’s voor seizoen jan – jun 2021 zijn te downloaden via deze link: Seizoen jan-jun 21 Bunker Theaterzaken
Let op: in verband met aangepaste plannen voor de beperkte capaciteit tot en met juni ’21, zijn sommige titels en teksten veranderd. De herziene boekingsafspraken zijn hierbij leidend. Kaartverkoop voor deze periode start pas daarna (na nadrukkelijk overleg met ons).


Technische lijsten van de voorstellingen

theater-pers_technische-info

 

Vind hier de technici en hun contactgegevens per productie


Affiches en Flyers

theater-pers_affiches-flyers

In verband met alle onzekerheden en beperkte capaciteiten voor de komende periode, beraden we ons op de publiciteitsvoering. Vooralsnog kunnen theaters geen drukwerk bestellen bij ons. Nadere informatie volgt.


Persaanvragen

theater-pers_persaanvragen

Bunker Theaterzaken verzorgt de publiciteit en persaanvragen voor alle door ons vertegenwoordigde theatermakers en voorstellingen.

Voor interviewaanvragen, andere publiciteitsverzoeken of extra (achtergrond) informatie bel gerust met 020-4899899. Een mail sturen kan natuurlijk ook altijd.


Boekingen

Ja! Natuurlijk, mail ons voor het nieuwe theateraanbodOf bel ons voor een afspraak, we nemen graag de mogelijkheden door.