Cabarestafette 20-21 - Bunker Theaterzaken
DELEN

Cabarestafette 20-21

Datum Info Locatie Tickets
Aanvang: 19:15u
HOUTEN
Theater aan de Slinger
Tickets
Aanvang: 21:15u
HOUTEN
Theater aan de Slinger
Tickets
Aanvang: 19:00u
NIJMEGEN
Stadsschouwburg en De Vereeniging
Tickets
Aanvang: 19:30u
NIJMEGEN
Stadsschouwburg en De Vereeniging
Tickets
Aanvang: 20:15u
HEERHUGOWAARD
Cool kunst en cultuur
Tickets
Aanvang: 20:15u
MEPPEL
Schouwburg Ogterop
UITVERKOCHT
Tickets
Aanvang: 20:15u
BARENDRECHT
Theater Het Kruispunt
Tickets
Aanvang: 20:00u
RIJSWIJK
Rijswijkse Schouwburg
Tickets

Laat je een avondje heerlijk zappen door jong cabarettalent

Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Kom naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts en virtuoze presentatie is een prikkelende avond gegarandeerd.

Welke cabaretiers je te zien krijgt, blijft een verrassing. De namen zeggen je nu waarschijnlijk nog weinig, maar ze zijn met de grootste zorg geselecteerd en verdienen je volle aandacht. Vaak kom je winnaars van de verschillende cabaretfestivals tegen.

Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Laat je verrassen!

Enkele namen uit de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn: ouwe rotten Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, en van de jongere lichting: Tim Fransen, Micha Wertheim, Martijn Kardol, Henry van Loon, Katinka Polderman. Ach, wie is er niet groot mee geworden?

De Cabarestafette is een samenwerking tussen alle professionele cabaret-impresariaten, en wordt geproduceerd in samenwerking met George Visser Productions.