Kamagurka - De grenzen van de ernst | Bunker Theaterzaken
DELEN

De grenzen van de ernst

Datum Info Locatie Tickets
WAGENINGEN
Theater Junushoff
Tickets
AMSTERDAM
De Kleine Komedie
Tickets

De grenzen van de ernst, de overtreffende trap van absurditeit

“Als tekenaar, schilder, schrijver en performer put Kamagurka uit een hoogstpersoonlijk rariteitenkabinet dat nooit leeg lijkt te raken.” (NRC)

Zijn nieuwe voorstelling De grenzen van de ernst is een voorstelling waarin Kamagurka afwisselend speelt en leest. Hij mixt nieuw materiaal dat hij voor het eerst laat horen met tekst die tot dertig jaar terug kan gaan. Archeo-logisch dus, maar tegelijkertijd verrassend actueel. Net zoals Bob Dylan en The Rolling Stones brengt Kama af en toe een oude hit die klinkt als een nieuwe. Naast spelen en voorlezen gaat Kama natuurlijk ook de interactie aan met het publiek:
improvisatie!!

De grenzen van de ernst leidt je langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick.

Kamagurka. Nooit saai, soms een chaos, maar altijd fris.
Absurdist Kamagurka zoals hij is!

De pers over ‘De grenzen van de Ernst’:

NRC

"We worden meegenomen in een cavalcade van intieme, absurde jeugdherinneringen, wrede necrofilie- en andere seksgrappen, en uiteindelijk bereiken we met Kama de grenzen van de ernst."(...). "Kamagurka contrasteert die sfeer beheerst en bevlogen (…) De show wordt zo ook een ontroerende en passievolle ode aan vrijheid en verbeelding."

Algemeen Dagblad

"Toegegeven: de wereld van Kamagurka is niet voor iedereen even begaanbaar, maar wie zich laat meeslepen, beleeft een tegendraadse voorstelling, die verontrust, provoceert en dwarsligt. Maar bovenal hoogst onderhoudend is."