Oudejaars 2018 - Marc-Marie Huijbregts - Onderweg naar morgen
DELEN

Oudejaars 2018 – Onderweg naar morgen

Datum Info Locatie Tickets
IJMUIDEN
Stadsschouwburg Velsen
Tickets
AMSTELVEEN
Schouwburg Amstelveen
Tickets
AMERSFOORT
Theater/Congresc. de Flint
Tickets
NIJMEGEN
Stadsschouwburg en De Vereeniging
Tickets
AMSTERDAM
Theater de Meervaart
Tickets
ZWOLLE
Zwolse Theaters
Tickets
EINDHOVEN
Parktheater
Tickets
DEN BOSCH
Theater aan de Parade
Tickets
DEN BOSCH
Theater aan de Parade
Tickets
DELFT
Theater de Veste
Tickets
ALKMAAR
TAQA Theater De Vest
Tickets
ALKMAAR
TAQA Theater De Vest
Tickets
BREDA
Chassé Theater
Tickets
UTRECHT
Stadsschouwburg Utrecht
Tickets
ROTTERDAM
oude Luxor Theater
Tickets
GRONINGEN
De Oosterpoort & De Stadsschouwburg
Tickets
GOUDA
De Goudse Schouwburg
Tickets
OSS
De Lievekamp
Tickets
TILBURG
Theaters Tilburg
Tickets
TILBURG
Theaters Tilburg
Tickets
TILBURG
Theaters Tilburg
Tickets

Dé oudejaars 2018. Met Marc-Marie onderweg naar morgen.

Waar gaan we naar toe en waar komen we vandaan.

Hoe was 2018?

Denk daar zelf ook maar over na, want het zou zo maar kunnen dat het u tijdens de voorstelling gevraagd wordt. Wat waren de hoogtepunten, de dieptepunten, het meest onverwachte of de grootste tegenvaller van het jaar. Het komt allemaal langs als we onderweg zijn; onderweg naar morgen.

Na jaren van persoonlijke solovoorstellingen, gaat Marc-Marie Huijbregts deze bijzondere uitdaging graag aan; met het jaar en met zichzelf.

Marc-Marie verheugt zich erop het jaar samen met het publiek nog eens op een rij te zetten.

Uitzending:

De oudejaars 2018 ‘Onderweg naar morgen’ zal op 31 december 2018 live worden uitgezonden vanuit Schouwburg Tilburg op NPO1.

De pers over zijn vorige voorstelling “Getekend”:

Telegraaf

“Huijbregts is een heerlijke verteller voor wie houdt van zijn spreekstijl met onafgemaakte zinnen, zijpaadjes en verrassende wendingen."

"GETEKEND zit vol wonderbaarlijke observaties en gebeurtenissen die de cabaretier allemaal smakelijk verwoordt."

Trouw

“Ogenschijnlijk lijkt het net alsof Marc-Marie Huijbregts alleen even het leven met je doorneemt. Dat doet hij met een flair die aan Toon Hermans doet denken. Hij vertelt wat hem de afgelopen tijd is overkomen (…) maar hij leidt je daarmee tegelijk geweldig om de tuin. Niet zelden zijn zijn woorden ronduit vilein of intens schrijnend. Hij timet ze met dodelijke precisie.”

Leidsch Dagblad

“Tilburg 1964 en vandaag, dat zijn de twee piketpaaltjes die hij aan het begin van de voorstelling slaat. Daarna laat Marc-Marie zien hoe het leven hem in de tussenliggende jaren getekend heeft. Niemand komt immers ongeschonden uit de strijd, maar vanwege zijn postuur, zijn hoge stem en zijn seksuele geaardheid heeft hij meer met zichzelf geworsteld dan generatiegenoten. Hoewel Marc-Marie Huijbregts ontegenzeggelijk een komisch talent is, laat hij zich in dit programma ook van zijn kwetsbare kant zien. Dat maakt de voorstelling sterk en in balans."

"Hij is misschien niet geworden wie hij het liefst had willen zijn. Maar zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid zorgen er voor dat het publiek hem omarmt.”

Dagblad van het Noorden

“Qua stijl zijn er niet zoveel entertainers als Marc-Marie Huijbregts, die quasi-improvisatie met meesterschap hanteert in het ondergraven van eigen stellingen."

"Het is een grillige combinatie van automatisme en vakmanschap die zijn contact met de zaal garandeert, terwijl hij intussen zijn zelfportret opricht.”

Het Parool

"Niemand durft zich op het podium zó kwetsbaar op te stellen als Marc-Marie Huijbregts.... Gezond kan die enorme overgave niet zijn, betoverend is het wel."