De Geurige Man - Mike Boddé - seizoen 2016-2017
DELEN

De geurige man

Muzikale vertelling – wel om te lachen, maar geen cabaret

Afwisselend volslagen idioot, geniaal, ontroerend, volstrekt willekeurig, geestig en dan weer onbegrijpelijk. Hij laat het er niet bij zitten; samen met een muzikant trekt hij er op uit om in het theater de boel een beetje te duiden. Of nou ja, duiden.

Mike Boddé is in zijn dromen heel vaak de schlemiel.

In zijn nieuwe boek Zupheul, Febbo, en de kleine Grakjesbembaaf, kortweg Jan schrijft hij over de meest bizarre dromen die hij heeft gehad.

“De ene keer ben ik als piloot gedwongen zeer laag over een stad te vliegen, de volgende nacht ben ik getuige van een aanval van enorme ruimteschepen”, vertelt Boddé. ” Maar net zo makkelijk ontmoet Mike in zijn dromen Mick Jagger, Simon & Garfunkel of Crosby, Stills, Nash & Young.

Bliksembezoek

Het lezen van Zupheul, Febbo, en de kleine Grakjesbembaaf, kortweg Jan voelt een beetje als een bliksembezoek aan het brein van Mike Boddé. Afwisselend volslagen idioot, geniaal, ontroerend, volstrekt willekeurig, geestig en dan weer onbegrijpelijk. Hij laat het er niet bij zitten; samen met een muzikant trekt hij er op uit om in het theater de boel een beetje te duiden. Of nou ja, duiden.

Het boek Zupheul, Febbo, en de kleine Grakjesbembaaf, kortweg Jan wordt uitgegeven door Uitgeverij Brandt.